I hele juli og august får du 5 % rabatt når du bruker ditt Gold kredittkort på familieparker og turistattraksjoner i både inn- og utland (for de som kan reise dit utover sommeren😎). Du kan spare inntil 500 kr i måneden.

Slik får du rabatten

Rabatten får du automatisk når du bruker ditt kredittkort på familieparker, badeland, dyreparker, lekeland og andre turistattraksjoner registrert med en av følgende bransjekoder:

  • 7991  Turistattraksjoner, museer og utstillinger
  • 7996  Fornøyelsesparker, tivoli og sirkus
  • 7998  Akvarier og dyreparker

Vi har laget en liten liste med de mest kjente stedene du kan få rabatt på: Tusenfryd, Hunderfossen, Dyreparken i Kristiansand, Turistforeningen DNT, Bø Sommarland, Pirbadet, Tivoli København, Atlanterhavsparken, Lilleputthammer, Vossvind.

Det viktige med den lille skriften


Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Mastercard sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling) og for billetter som allerede er bestilt.

Når kommer pengene på konto?

Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika sommerrabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du oversikt over hva du har spart.

Ennå ikke fått kreditt-💳 fra oss?

Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter og en rimeligere ferie i sommer.

Vi ønsker deg og dine en god sommer!