Digitale muligheter

Stadig flere tjenester i banken digitaliseres. Det gjør at det spiller mindre rolle hvor du som kunde er, slik at du kan fortsette å bruke oss som din bank. Vi anbefaler deg å klikke gjennom menyen på mobilbanken og nettbanken, og se hvilke muligheter som finnes der.

Har du noe du skulle ha utført i banken, men er usikker på hvordan, er det bare å ta kontakt med oss, så ser vi hvordan vi kan få det til. Veldig mye kan løses digitalt nå.

Ikke bare kontoer og kort

Eidsberg Sparebank kan tilby det aller meste innenfor finansielle tjenester, enten det er lån, forsikring eller sparing. For deg som kunde blir det mye enklere å ha alt samlet på ett sted. Vi er opptatt av å kunne tilby deg trygghet og muligheter, og kan sette sammen pakker som er tilpasset dine behov. Fortell oss gjerne hva du ønsker, så skal vi jobbe hardt for å tilby deg det!

Tilgjengelig når du trenger det

Visste du at du kan få hjelp på telefon fra kl 07 til 23 på hverdager, og 09 til 23 i helgene? Noen ganger hender det at man trenger hjelp også utenfor bankens åpningstider, så vi utvidet telefontidene slik at du også kan få hjelp på kveldstid og i helgene.

Studentstartpakken